Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 20 of 119

Thread: Internet Explorer issues?

  1. #1
    Capped Player SkStu's Avatar
    Joined
    Feb 2007
    Location
    Saskatchewan, Canada
    Posts
    12,026
    Thanks Thanks Given 
    2,537
    Thanks Thanks Received 
    3,754
    Thanked in
    1,997 Posts

    Internet Explorer issues?

    Adam - I just wanted to make you aware that certain members may be having trouble posting in threads and sending PMs if they are using IE. In other words the site will have lost all posting functionality. I logged on yesterday and encountered that problem - i dont know if some sort of update was done just prior to that but that is the only reason i can think of as i was posting fine prior to that. To describe the problem, where you enter your text for a post was just all grey - the same type of grey in the "toolbar" above where the bold, quote, jpg buttons are...

    However, i could send DaHamsta an email using the email function on his profile. Not sure if it was received though.

    I opened the site today using Firefox and i can (obviously) post fine but just thought you might want to know. I was using IE9. But have switched over to Firefox for good now i think.

  2. #2
    Seasoned Pro theworm2345's Avatar
    Joined
    May 2006
    Location
    Chicago
    Posts
    3,786
    Thanks Thanks Given 
    77
    Thanks Thanks Received 
    471
    Thanked in
    282 Posts
    Can be solved by going in to mobile mode (yes, on the computer)...a bit of a pain though.
    http://foot.ie/forum.php?styleid=18

  3. #3
    Youth Team
    Joined
    Nov 2011
    Posts
    178
    Thanks Thanks Given 
    97
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    31 Posts
    I also have a problem on IE.
    Firstly, I cannot view embedded videos on the forum and secondly, there's still the scroll option for each individual post, which is extremelt annoying. I was using Chrome the other day and both these problems weren't there but as soon as I used IE they were back. Any way to fix them?
    cheers

  4. #4
    Coach BonnieShels's Avatar
    Joined
    Jan 2009
    Location
    Holm Span, Blackpool
    Posts
    12,025
    Thanks Thanks Given 
    2,392
    Thanks Thanks Received 
    2,634
    Thanked in
    1,813 Posts
    Use Chrome or Firefox so!
    DID YOU NOTICE A SIGN OUTSIDE MY HOUSE...?

  5. #5
    Director dahamsta's Avatar
    Joined
    May 2001
    Location
    The Internet
    Posts
    13,697
    Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    719
    Thanked in
    447 Posts
    Lads, what version of IE are you using?

  6. #6
    Director dahamsta's Avatar
    Joined
    May 2001
    Location
    The Internet
    Posts
    13,697
    Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    719
    Thanked in
    447 Posts
    Also, did ye try a hard refresh (CTRL+F5) and/or clearing your cache? There was an update, so you might have the old javascripts cached.

  7. #7
    Seasoned Pro theworm2345's Avatar
    Joined
    May 2006
    Location
    Chicago
    Posts
    3,786
    Thanks Thanks Given 
    77
    Thanks Thanks Received 
    471
    Thanked in
    282 Posts
    Quote Originally Posted by dahamsta View Post
    Also, did ye try a hard refresh (CTRL+F5) and/or clearing your cache? There was an update, so you might have the old javascripts cached.
    Am using IE8, tried the hard refresh and deleted all temporary internet files using CCleaner...but no luck.

  8. #8
    Capped Player SkStu's Avatar
    Joined
    Feb 2007
    Location
    Saskatchewan, Canada
    Posts
    12,026
    Thanks Thanks Given 
    2,537
    Thanks Thanks Received 
    3,754
    Thanked in
    1,997 Posts
    same as theworm but using IE9 i believe.

  9. #9
    Director dahamsta's Avatar
    Joined
    May 2001
    Location
    The Internet
    Posts
    13,697
    Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    719
    Thanked in
    447 Posts
    I've checked in the latest version of IE on my machine and it's ok, can you tell me what operating systems you guys are running?

    I looked on the vBulletin forums yesterday and I didn't see anything relevant, I'll check again tomorrow. In the meantime, can you click Go Advanced on the Quick Reply form? That should bring you to the standard reply page.

  10. #10
    Seasoned Pro theworm2345's Avatar
    Joined
    May 2006
    Location
    Chicago
    Posts
    3,786
    Thanks Thanks Given 
    77
    Thanks Thanks Received 
    471
    Thanked in
    282 Posts
    Quote Originally Posted by dahamsta View Post
    I've checked in the latest version of IE on my machine and it's ok, can you tell me what operating systems you guys are running?

    I looked on the vBulletin forums yesterday and I didn't see anything relevant, I'll check again tomorrow. In the meantime, can you click Go Advanced on the Quick Reply form? That should bring you to the standard reply page.
    I'm on 7.

    This is what it looks like for me


  11. Thanks From:


  12. #11
    Capped Player SkStu's Avatar
    Joined
    Feb 2007
    Location
    Saskatchewan, Canada
    Posts
    12,026
    Thanks Thanks Given 
    2,537
    Thanks Thanks Received 
    3,754
    Thanked in
    1,997 Posts
    Quote Originally Posted by dahamsta View Post
    I've checked in the latest version of IE on my machine and it's ok, can you tell me what operating systems you guys are running?

    I looked on the vBulletin forums yesterday and I didn't see anything relevant, I'll check again tomorrow. In the meantime, can you click Go Advanced on the Quick Reply form? That should bring you to the standard reply page.
    tried all those things before i switched to firefox and none of it worked. What i got was the exact same as the screen prints theworm has posted. Running Windows Vista Home Premium. IE9 browser.

  13. #12
    First Team Sullivinho's Avatar
    Joined
    May 2010
    Location
    Cork
    Posts
    1,755
    Thanks Thanks Given 
    436
    Thanks Thanks Received 
    730
    Thanked in
    366 Posts

  14. #13
    Director dahamsta's Avatar
    Joined
    May 2001
    Location
    The Internet
    Posts
    13,697
    Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    719
    Thanked in
    447 Posts
    Thanks lads. Still trying to figure it out, can't reproduce it here at all.

  15. #14
    Director dahamsta's Avatar
    Joined
    May 2001
    Location
    The Internet
    Posts
    13,697
    Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    719
    Thanked in
    447 Posts
    How about now?

  16. #15
    Godless Commie Scum
    Joined
    Jun 2001
    Location
    Co Wickla
    Posts
    11,389
    Thanks Thanks Given 
    137
    Thanks Thanks Received 
    650
    Thanked in
    433 Posts
    I can't reply in IE either (I'm in firefox here). If it matters, other vbulletin forums are still fine.
    If you attack me with stupidity, I'll be forced to defend myself with sarcasm.

  17. #16
    Seasoned Pro theworm2345's Avatar
    Joined
    May 2006
    Location
    Chicago
    Posts
    3,786
    Thanks Thanks Given 
    77
    Thanks Thanks Received 
    471
    Thanked in
    282 Posts
    Quote Originally Posted by dahamsta View Post
    How about now?
    Still the same here

  18. Thanks From:


  19. #17
    Seasoned Pro Lionel Ritchie's Avatar
    Joined
    Nov 2003
    Location
    Limerick
    Posts
    4,333
    Thanks Thanks Given 
    194
    Thanks Thanks Received 
    285
    Thanked in
    168 Posts
    No joy for me either using machines running IE7 or 8. Am using good ol' Firefox now. I got the email and followed the instructions by the way. Thanks
    " I wish to God that someone would be able to block out the voices in my head for five minutes, the voices that scream, over and over again: "Why do they come to me to die?"

  20. #18
    Director dahamsta's Avatar
    Joined
    May 2001
    Location
    The Internet
    Posts
    13,697
    Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    719
    Thanked in
    447 Posts
    Bugger. It seems to be a problem with the mobile style, AGAIN; I've deleted it, how about now?

    Any other IE users NOT having this problem?

  21. #19
    Coach BonnieShels's Avatar
    Joined
    Jan 2009
    Location
    Holm Span, Blackpool
    Posts
    12,025
    Thanks Thanks Given 
    2,392
    Thanks Thanks Received 
    2,634
    Thanked in
    1,813 Posts
    Back to the old mobile style Adam? PWEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSEEEEEEEE EEEEEEEEE?????????????

    DID YOU NOTICE A SIGN OUTSIDE MY HOUSE...?

  22. #20
    Director dahamsta's Avatar
    Joined
    May 2001
    Location
    The Internet
    Posts
    13,697
    Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    719
    Thanked in
    447 Posts
    Need to fix this before I do anything. What's wrong with the vB mobile style? I prefer it, apart from the lack of a usercp.

Page 1 of 6 123 ... LastLast

Similar Threads

  1. Internet Explorer 8
    By Macy in forum Off Topic
    Replies: 1
    Last Post: 08/06/2009, 1:01 PM
  2. Internet Explorer problem
    By Rovers1 in forum Off Topic
    Replies: 9
    Last Post: 03/04/2009, 5:41 PM
  3. Internet Explorer 7
    By joeSoap in forum Off Topic
    Replies: 24
    Last Post: 26/11/2006, 9:46 AM
  4. Internet Explorer 7
    By ccfcman in forum Support
    Replies: 5
    Last Post: 10/02/2006, 12:30 PM
  5. Internet Explorer 7
    By daithi in forum Off Topic
    Replies: 21
    Last Post: 06/02/2006, 5:41 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •